Zverejnené: 09.12.2020

365. bank má nový Účet Plus


Article image
Internetová 365.bank pridala k svojmu Účtu zadarmo ďalší Účet Plus. Je hlavne pre klientov, ktorí častejšie vyberajú hotovosť z bankomatov. Klient si za účet mesačne zaplatí 5 eur, získava 4 výbery z cudzích bankomatov doma alebo v zahraničí. Piaty a ďalší výber z cudzieho bankomatu  je za poplatok 2,50 eur.  Výber hotovosti z bankomatov Poštovej banky a z terminálov POS na pošte je bezplatný. Neskôr, keď pribudnú pobočky, klienet bude môcť v rámci účtu využívať aj 4 bezplatné vklady hotovosti v pobočkách.

Podmienky zmeny účtu

Ak klientovi prestal vyhovovať aktuálny typ účtu, môže si ho kedykoľvek zmeniť z plateného Účtu plus na Účet zadarmo alebo naopak. Ak klient prechádza z plateného účtu na Účet zadarmo, zmena sa udeje až na konci mesiaca, dovtedy ho môže používať bez obmedzení.

Ak chce klient prejsť na neplatený účet a má disponentov, musí najprv požiadať o ich odobratie cez call centrum, pretože Účet zadarmo tieto výhody nemá.

Zmena účtu z neplateného na Účet plus prebehne okamžite, v rovnaký deň ako si o ňu klient požiada. Ak na platený Účet plus prechádza prvýkrát, do konca mesiaca má odpustený poplatok za jeho vedenie.

Porovnanie účtov 365. bank

  Účet zadarmo    Účet Plus   
Mesačný poplatok za účet 0 eur 5 eur
Výbery hotovosti z bankomatov bez poplatku Bankomaty Poštovej banky a POS terminály na Pošte Bankomaty Poštovej banky, POS terminály na Pošte
Výbery hotovosti z cudzích bankomatov alebo v zahraničí 2,50 eur 4 výbery zadarmo, každý  ďalší za poplatok 2,50 eur


Porovnanie všetkých dostupných účtov TU.

Autor článku: Iveta Hudáková



Užitočné články

Finančný Kompas v médiách