Zverejnené: 14.04.2020

Benefity pri narodení dieťaťa


Article image
Každá mamička, ktorej sa narodilo dieťatko určite ocení praktický darček pre starostlivosť svojho drobca. Pripravili sme pre vás prehľad, akými darčekmi potešia zdravotné poisťovne novonarodené bábätká a ich mamičky.
 

Zdravotná poisťovňa Dôvera

Bábätku do 1. roka zdravotná poisťovňa daruje praktickú tašku na kočík v hodnote 50 eur plnú kozmetiky.

BabyBox obsahuje balík detskej kozmetiky, ale aj praktické drobnosti pre mamičku a bábätko. V Babyboxe je  samotná taška, ktorá sa dá prichytiť na detský kočík.

K získaniu BabyBoxu je potrebný darčekový kupón, ktorý poisťovňa doručí SMS, e-mailom, poštou alebo osobne, prípadne v niektorej z pobočiek. Na pravej strane kupónu je unikátny kód, ktorý je potrebné zadať v e-shope lekárne Dr. Max. Ďalšie kroky, ako postupovať sú priamo na kupóne.

Termín platnosti je vyznačený na jeho zadnej strane. Pokiaľ ho do uvedeného termínu mamička nevyužije darčekový kupón, jeho platnosť vyprší bez nároku na nový kupón aj na samotný BabyBox. 

Union zdravotná poisťovňa

Poisťovňa poskytuje príspevok 30 eur na nákup novorodeneckých potrieb. Zľava platí pre e-shop www.mimulo.sk, kde je  možné zakúpiť napr. kozmetiku, pomôcky, oblečenie alebo hračky.

Obchod mimulo.sk okrem toho poskytne mamičke tiež ako darček detské ponožky a zľavu vo výške 10 eur pri ďalšom nákupe.
 
Leták so zľavou 30 eur, ktorý obsahuje informácie a kód pre uplatnenie zľavy v e-shope, poisťovňa zasiela automaticky každému novorodencovi do dovŕšenia 3. mesiaca života (vrátane) spolu s preukazom poistenca Union zdravotnej poisťovne.

Zľava 30 eur na nákup novorodeneckých potrieb v e-shope mimulo.sk je poskytovaná len pre poistencov, ktorý majú zdravotné poistenie v Union zdravotnej poisťovne.

Zľavu je možné uplatniť iba raz. Platnosť letáka so zľavou je 6 kalendárnych mesiacov odo dňa jeho vystavenia - platnosť nájdete uvedenú priamo na letáku.

Pri nákupe sa nemusíte obmedzovať, výber produktov je iba na vás. Zľava je poskytovaná jednorázovo a podmienená minimálnou výškou nákupu v hodnote 30 €.

Ak chcete získať tiež zľavu 10 eur na ďalší nákup na mimulo.sk a k tomu darček - ponožky pre bábätko, je potrebné  uviesť do poznámky k objednávke heslo "Union". Spolu s objednaným tovarom tak bude zaslaná aj zľava spolu s ponožkami.

Všeobecná zdravotná poisťovňa

Mamičky dostanú zdarma darčekový kufrík s užitočnými veci, ktoré sa zídu mamičke aj dieťatku.

V kufríku je očkovací kalendár a praktický plagát o psychomotorickom vývoji dieťatka do jedného roka,  zubný preukaz dieťaťa s praktickými radami a návodmi, ako sa starať o ústnu dutinu svojho dieťatka a prihláška do VšZP.
 
Ak si neviete vybrať, poraďte sa s odborníkom. Naši finanční poradcovia si s vami ochotne dohodnú osobné stretnutie, na ktorom spoločne nájdete ideálne riešenie. Zdravotné poistenie si môžete porovnať aj cez internet.

Autor článku: Iveta Hudáková
 


Užitočné články

Finančný Kompas v médiách