Zverejnené: 07.04.2020

Ktorá zdravotná poisťovňa je pre vás najlepšia?


Article image
Viete, ktorá zdravotná poisťovňa sa o vás postará najlepšie? Pripravili sme pre vás novú sekciu Porovnanie zdravotných poisťovni a ich benefity pre klientov.

Na Slovensku pôsobia tri zdravotné poisťovne. Dve súkromné Dôvera a Union a jedna štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa. Rozhodnúť sa, ktorá zdravotná poisťovňa je pre vás najlepšia, nie je jednoduché. Je viacero kritérií, podľa ktorých sa rozhodujeme, kde budeme zdravotne poistení.

Rozdiely v službách poisťovní sú veľké. Aby ste zistili, kto sa o vás a vašu rodinu postará najlepšie, urobte si porovnanie zdravotných poisťovní.

Čo je dôležité pri výbere poisťovne?

Pri výbere zdravotnej poisťovne prihliadajte na váš zdravotný stav a o aké vyšetrenia nad rámec zákona by ste mali záujem. Myslíte na benefity, ktoré zdravotné poisťovne poistencom ponúkajú.
 
To, či sa vám oplatí zmeniť zdravotnú poisťovňu, záleží od vašej individuálnej situácie, nakoľko zdravie človeka je nepredvídateľné. Benefitov je veľa, ale ak už ste niekde poistený, je dobré tieto benefity poznať a využívať ich.

Ak si neviete vybrať, poraďte sa s odborníkom. Naši finanční poradcovia si s vami ochotne dohodnú osobné stretnutie, na ktorom spoločne nájdete ideálne riešenie. Tiež vás informujú o všetkých plusoch a mínusoch jednotlivých poisťovní. Zdravotné poistenie si môžete porovnať aj cez internet.

Autor článku: Iveta Hudáková
 


Užitočné články

Finančný Kompas v médiách