Zverejnené: 16.06.2020

Najlacnejšie PZP si uzatvoríte priamo u nás na webe


Article image
Aké PZP si vyberiete, záleží iba na vás. Na Slovensku je veľké množstvo poisťovní, ktoré ponúkajú poistenie v rôznych balíčkoch. Môžete si vybrať PZP, ktoré vám vyhovuje najviac. Získať najvýhodnejšie PZP neznamená vybrať sa do pobočky. Návšteva pobočky poisťovne k uzatvoreniu poistenia nie je vôbec potrebná. Najvýhodnejšie PZP uzatvoríte priamo z pohodlia vášho domova na našom webe.

Poistenie online ponúka nie len výhodnejšie ceny, ale aj porovnanie cien na trhu spolu s podmienkami poistenia. Okamžité porovnanie PZP po zadaní základných údajov o vozidle do kalkulačky vám ponúkne vždy aktuálne sadzby poistenia.

Ako si vybrať správne PZP?

Poistenie sa oplatí vyberať s rozumom, to vám zaručí správne zvolené poistenie. Prinášame vám niekoľko praktických rád, na čo by ste sa pri výbere konkrétneho typu poistenia PZP mali zamerať.

Ak chcete naozaj najvýhodnejšie PZP, je nevyhnutné, aby ste si porovnali ponuky jednotlivých poisťovní. Pohodlným a rýchlym riešením je využitie online PZP kalkulačky, ktorú ponúka aj náš portál Finančný kompas. Stačí, ak  vyplníte niekoľko povinných údajov a v krátkom čase získate prehľadné a praktické porovnanie ponúk viacerých poisťovní.

V snahe ušetriť čo najviac peňazí mnohí ľudia siahajú po najlacnejších dostupných PZP. V konečnom dôsledku ich však akákoľvek škodová udalosť môže vyjsť nemalé peniaze navyše. Pri výbere poistenia, je dôležité všímať si poistné krytie a  čo poisťovňa pri škodovej udalosti preplatí.

Zamerajte sa aj na asistenčné služby, nakoľko je to je jedna z vecí, ktorú pri výbere poistenia častokrát mnohí  zanedbávajú. Je dôležité vedieť napríklad telefónne číslo, na ktoré sa v prípade nehody môžete obrátiť, ako aj servis, ktorý vám poisťovňa poskytne.

Využite zľavy, na ktoré máte nárok. Pri výbere PZP si pýtajte všetky zľavy, na ktoré máte nárok. Mnohé poisťovne poskytujú zľavy na PZP klientom, ktoré už u nich majú uzavreté iné poistenie. Ďalšie ponúkajú lepšie podmienky pre invalidov, dôchodcov, klientov iných partnerov a pod.

Pripoistenie stretu so zverou pre vás bude zbytočné, ak nejazdíte po cestách, kde sa často pohybuje lesná zver. Ak často jazdíte do zahraničia, do svojho PZP by ste mali určite zahrnúť rozšírenú asistenciu. Podobne prehodnoťte aj ostatné doplnkové poistenia.

V poistných podmienkach sa zamerajte aj na výluky z poistenia a tiež si preštudujte, či zvolená poistka platí aj v iných krajinách Európy, prípadne mimo Európy.

Poraďte sa s odborníkom

Ak si neviete vybrať vhodné PZP, kontaktujte nás a poraďte sa s odborníkom. Naši finanční poradcovia si s vami ochotne dohodnú osobné stretnutie, na ktorom spoločne nájdete ideálne riešenie. Tiež vás informujú o všetkých plusoch a mínusoch jednotlivých poistných produktov.

Porovnanie poistenia TU.

Autor článku: Iveta Hudáková
 
 


Užitočné články

Finančný Kompas v médiách