HC


Zverejnené: 10.06.2020

Viete ako požiadať o pôžičku?


Article image
Pôžičku si dnes môžete vybaviť aj online! Nemusíte už chodiť osobne do banky.  Vybavíte ju jednoducho a rýchlo prostredníctvom internetu. Pôžičku  máte  ihneď na svojom účte bez čakania a návštevy banky. Pôžička online je ľahko dostupná pre všetkých. Na Finančnom kompase máte ponuky všetkých bánk, ktoré ponúkajú pôžičky. Porovnajte a vyberte si pre vás to najlepšie.


Porovnajte a vyberte si pre vás to najlepšie.

Banky ponúkajú svojím klientom predschválené pôžičky. Banka vidí, aké transakcie prebiehajú každý mesiac na vašom účte a podľa nich je schopná ponúknuť vám predschválenú pôžičku do určitej výšky aj s konkrétnym úrokom. Nesiahajte hneď po prvej ponuke. Dobre si to premyslite a porovnajte si viacero dostupných ponúk.

Ako požiadať o online pôžičku

Nakoľko bankové pôžičky u nás poskytuje veľké množstvo bánk, je veľmi dôležité ich porovnanie. Zaujímavé podmienky môžete nájsť nielen vo veľkých bankách, ale aj v  menších. Ak ste si našli pre vás tú najvýhodnejšiu, stačí vyplniť online žiadosť, zadať sumu, ktorú si chcete požičať a  koľko rokov ju chcete splácať.
Po vyplnení žiadosti prejdete na výsledok posúdenia. Ten budete mať v porovnaní s klasickou pôžičkou takmer okamžite. Banky si overí vašu platobnú disciplínu a príjem.

Pôžička online – podmienky získania

Aby pôžička online mohla byť schválená, musíte mať minimálne 18 rokov, trvalý pobyt na území Slovenskej republiky, pravidelný príjem, občiansky preukaz, druhý doklad totožnosti, súhlas so spracovaním osobných údajov.
 

Pôžička online – výhody

Rýchle vybavenie aj z pohodlia domova. Nemusíte osobne navštíviť banku, aby ste požiadali o pôžičku, nemusíte sa prispôsobovať otváracím hodinám banky.
 
Jednou z výhod, ktoré banky ponúkajú, sú nulové poplatky za poskytnutie pôžičky alebo za mimoriadnu splátku.
 
Pôžičku na čokoľvek si vybavíte až do výšky 30 000 eur bez toho, aby banka zisťovala účel pôžičky.
 
 
Porovnanie pôžičiek všetkých bánk TU.
Autor článku: Iveta Hudáková
 
 


Užitočné články

Finančný Kompas v médiách